До всички родители

Уведомяваме всички родители, че  Гимназията разполага с електронен дневник.

Чрез личен абонамент, родителите ще получават информация
за оценките, присъствията и организираните учебни събития, свързани с децата в училище.
За повече информация се обръщайте към класните ръководители.

Личен абонамент : Всеки път когато се въведе информация в електронния дневник, ще бъдат уведомявани директно на мобилния си телефон, по електронната поща или чрез обаждане по телефон. За да получите тази пакетна услуга, трябва да се регистрирате чрез SMS абонамент или да заплатите чрез Еpay или  EasyPay.

Регистрация чрез SMS абонамент:

  1. Вземете от класния ръководител уникалния ученически номер / ID-код/ на вашето дете и го изпратете със SMS  на номер 1987 / 1,20лв. с ДДС, включва получаването на неограничен брой  SMS-и и е-мейли в рамките на един календарен месец./ Можете да изпратите и ЕГН на ученика , ако не знаете ученическия му номер / ID-код/.
  2. След като потвърдите заявката си, системата ще ви върне обратен SMS с информация за Вашия абонамент.
  3. Вече сте абониран!

 

Регистрация чрез Еpay и  EasyPay

  1. Влезте в интернет на страницата www.e-school.bg, в секция „Регистрация на Родители” и изберете „Онлайн”.
  2. Попълнете коректно данните: ID-код и мобилен номер, на който ще получавате съобщения. Можете да попълните и ЕГН на ученика, ако не знаете ученическия му номер / ID-код/.
  3. След като заявите плащане  / 6лв. с ДДС , включва получаване на уведомителни SMS-и в рамките на цял учебен срок/, системата ще ви даде възможност да заплатите по два начина:

  Онлайн чрез системата Еpay.
На касите на EasyPay.
–     Вече сте абониран.

    • Можете да получавате тази информация и чрез обикновено гласово уведомление, като позвъните на номер 0882 818 905 / стандартна цена според тарифния ви план/.