60 години Професионална гимназия по екология и биотехнологии „Проф. д-р Асен Златаров“

Тържество по случай 60 години ПГЕБ „Проф. д-р Асен Златаров“ – гр. София се състоя на 26.06.2019 година.
Гости на нашето тържество бяха заместник-министър на образованието и науката инженер Таня Михайлова, д-р Ваня Кастрева, началник на РУО – София-град, инж. Златка Иванова старши експерт професионално образование и обучение РУО – София-град, госпожа Милена Маджирска началник отдел „Образование, социални дейности, култура, спорт и логистика“ и участниците в мобилността по проект MY SCHOOL TV, програма ERASMUS+ от Република Турция, Испания и Румъния.

По случай честването на 60 години от създаването на ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ЕКОЛОГИЯ И БИОТЕХНОЛОГИИ ”ПРОФ. Д-Р АСЕН ЗЛАТАРОВ” – ГР.СОФИЯ поздравителни адреси получихме от Вицепрезидента на Република България Илияна Йотова и Министъра на образованието и науката на Република България Красимир Вълчев.

Всички се насладихме на вълнуващите изпълнения на участниците, които ни изненадаха с неподозирани таланти. Изказваме най-сърдечна благодарност на Лилия Велкова за организацията на празника и прекрасният сценарий. Благодарим на Деница Пужева, ученичка от випуск 2019, за снимките на празничната програма.

Още снимки от събитието можете да видите на фейсбук страницата на училището.