Седмица на последната мобилност по проект „Feel the forest“, програма Еразъм+

Седмица на последната мобилност по проект „Feel the forest“, програма Еразъм+. Срещата е виртуална, а домакин е професионална гимназия от Литва. От нашата гимназия участват двама учители и петима ученици от 11 клас. Успех!

Втори ден виртуална мобилност по проект Feel the forest. Нашият екип, с ръководител и координатор на проекта – д-р Филис Ботева, представи природата на България. Участвахме и в множество тематични игри в Kahoot. С благодарности към учениците и г-жа Ботева! Успех!

Трети ден – интересни и забавни дейности по проект Feel the forest, по програма Еразъм+. Благодарим за активното участие на нашите ученици от 11 клас!

В четвъртия ден на мобилността по проект Feel the forest, участниците творят композиции от природни материали. Нашите ученици са много сръчни и се представят отлично.

Последен ден от мобилността по проект Feel the forest. Днес се запознахме с природата и възможностите за туризъм и почивка в Литва-страната домакин. Благодарим на д-р Филис Ботева и учениците от 11а и 11б клас за активното участие и отличното представяне!