Национална програма „Заедно в изкуствата и спорта“

От началото на учебната 2022/2023 г. стартират занятия по Национална програма „Заедно в изкуствата и спорта“ финансирана от МОН България. За целта се създават 4 групи в 2 направления – изкуство и спорт:
Група 1 – Вокална група: В извънкласните занятия учениците ще могат да открият и развият своя певчески талант, да обогатят музикалната си култура и да се потопят в необятния свят на музиката.
Група 2 – Поставяне на сценични задачи: Тук всеки желаещ ще има възможността да се запознае с вселената на актьорското майсторство, да усвои основни умения за изграждането и пресъздаването на образи както го правят професионалните актьори и да усети неповторимата емоция, която един спектакъл създава.
Група 3 – Отбор баскетбол момчета: Всеки един кипящ от енергия любител ще има възможността да се запознае от близо с вълнуващия спорт баскетбол, да развие своите умения и физика, да усети удоволетворението от екипната работа и дори да участва в истински състезания и турнири, където да демонстрира любовта си към спорта.
Група 4 – Отбор баскетбол момичета: В тази група даваме възможност и на всички млади дами да покажат колко силни, борбени и нахъсани могат да бъдат. Да сформират една истинска женска армия и да поваля всичко пред себе си, за да се доберат до големия трофей на финала.
Часовете се провеждат по следния график:
Група 1 – Четвъртък 14:30 – 16:00ч.
Група 2 – Петък 14:30 – 16:00ч.
Група 3 – понеделник 14:35 – 16:05ч.
Група 4 – Четвъртък 14:35 – 16:05ч.